jueves, 12 de mayo de 2016

Coneix a les "extremitas": les coristes de la extremband!

Durant els últims mesos, la extremband estem comptant amb col·laboracions puntuals que ja heu anat veient per les Xarxes Socials. Són 3 coristes que ens acompanyen, i que aconsegueixen que les versions que toquem siguin molt més potents!

Elles són la Maria Martí Aguilera, l'Anna Martí Aguilera, i la Núria Puig i Aguilera, i les hem apodat com a nom artístic... les EXTREMITAS!



En aquest post, amb una petita "entrevista", les coneixerem una mica millor:


- Primer de tot, per situar-nos, sou família, cert? 

[Maria M] – "Sí! L'Anna és la meva germana, i la Núria és cosina nostra."


- Expliqueu-nos una mica de vosaltres... d’on ve la vostra afició a la música?

[Maria M]"L'afició a la música ve de família...pares avis i tiets ja cantaven a la coral i estudiaven música. Jo vaig començar a cantar a la coral i a estudiar piano als 3 anys."

[Anna M] – "Com diran les demés, l'afició a la música i sobretot al món coral ve de família, pràcticament tota la família canta o ha cantat a la Coral Renaixença. Als 3 anys vaig començar a cantar a les Corals Infantils de la Renaixença i a estudiar música als 6 anys."

[Núria P]"Com bé diuen les meves cosines, tot queda en família.... Des dels 3 anys que canto a la Coral Renaixença, passant primer per les Infantils (Patim Patam, Esqueix i No ve d'un tó. Als 6 anys vaig començar a estudiar música. Primer vaig començar amb el violí, i al cap de dos anys em vaig passar al piano."


- Com va sorgir aquesta col·laboració amb la extremband?

[extremitas]"Ens va trucar el Miky Aranaz, i ens va demanar si ens faria gràcia col·laborar amb ells per un concert que feien al desembre per una empresa, ni més ni menys que al Sant Jordi Club!...(ara som al maig i encara hi col·laborem... deuria anar bé... ja, ja, ja!)."


- Coneixíeu la extremband abans d’aquesta col·laboració?

[extremitas]"Sí, ja els haviem vist en alguna ocasió (al ViCult 2014 vam coincidir amb ells, nosaltres cantavem amb les Fancy Swing), a més, com a directores de les corals infantils, vam treballar amb ells en un projecte que vam preparar amb els nens."


- Havíeu cantat gèneres com el Pop i el Rock, com feu ara a la extremband?

[extremitas] – "Pop si, Rock...només escoltat!"

- Què és el que més us agrada de col·laborar amb la extremband?

[extremitas] – "La oportunitat de provar diferents registres i estils que mai ens haviem proposat, i d'aprendre a cantar amb acompanyaments...i escoltar molt!"


- ... i el que menys?

[extremitas] – "Doncs que no és gens fàcil...però riem molt!"


- Quines altres activitats relacionades amb la música porteu a terme actualment?

[Maria M]"Canto a la Coral Renaixença, amb Fancy Swing, faig concerts en solitari i ara estic començant un nou projecte....així que no paro! Fins fa 2 anys vaig ser directora d'una de les Corals Infantils de la Renaixença."

[Anna M]"Actualment estic cantant a la Coral Renaixença, i a Fancy Swing-un grup de 7 noies que cantem a capella. També sóc directora de les Corals Infantils de la Renaixença des de fa 6 anys."

[Núria P]"Les tres compartim interessos i aficions. Jo també canto a la Coral Renaixença de Sant Boi des de fa uns 6/7 anys i també canto amb el grup Fancy Swing creat per amigues de la coral. Sóc directora de les Corals Infantils de la Renaixença des de fa 6 anys i treballo a l'Escola de Música Pilar Villanueva fent classes de piano i cant coral."


- A què us dediqueu (professionalment)?

[Maria M] – "Sóc dissenyadora gràfica a una empresa."

[Anna M] "Sóc "gairebé graduada" en enginyeria de telecomunicacions."

[Núria P] "Jo també sóc"gairebé graduada", en disseny d'interior i espais... ja, ja, ja!."


- Properament tocareu un altre cop amb la extremband a Can Massallera, no?

[extremitas] – "Sí!! És el primer cop que actuem amb la extremband "en obert" davant dels nostres... fins ara només havíem fet concerts privats per empresa. Serà un concertasso!! Serà el proper Dissabte, 4 de Juny a les 20:00h."


- Quines sorpreses teniu guardades per aquest concert? Feu-nos cinc cèntims...

[extremitas] – "Doncs... per destacar alguna cosa... cantarem temes que són bastant complicats, com per exemple el "Bohemian Rhapsody" de Queen (la versió íntegra), però cantant els corus en directe, no disparant una seqüència com acostumen a fer d'altres bandes de versions... amb lo que té una dificultat afegida molt important! Però s'ha de dir que queda espectacular!! També tocarem un tema que ens encanta, "With a little help from my friends", la versió de Joe Cocker... amb els corus queda impressionant!!". I com aquestes, moltes més...


Esperem que amb aquest post, conegueu una mica millor a la Maria, l'Anna i la Núria... les EXTREMITAS! Si voleu veure-les en directe, us esperem a tots a Can Massallera (Sant Boi), el proper 4 de Juny 2016, a les 20:00h!


extremband
pop, rock, jazz, blues



No hay comentarios:

Publicar un comentario